Vorige bericht

Vacature (vrijwilliger): tuinman of -vrouw

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om in de tuin aan de slag te gaan. Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtige plek die gekarakteriseerd wordt door de enorme ecologische hoogstamboomgaard. Daarnaast wordt het erf getooid met een prachtige rozen- en wandeltuin, ontworpen door Mien Ruys, één van de bekendste landschapsarchitecten van Nederland. Het onderhoud van deze tuin kost behoorlijk veel tijd en daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die zich hier met liefde op wil storten.

🌱 Wat ga je doen?

Als vrijwilliger ga je één of meerdere dagdelen per week aan de slag met het onderhoud van de rozen- en wandeltuin op De Peerdegaerdt. Van borders onkruidvrij maken tot planten snoeien: dankzij jouw werk ziet de tuin er iedere week tiptop uit. Ervaring met tuinieren is een pré maar niet noodzakelijk.

🌱 Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtig landgoed in de Hoeksche Waard. Bestaande uit een oude hoogstamboomgaard met appel- en perenbomen, een prachtige wandel- en rozentuin en een ecologische moestuin van ruim 2500 m2 is het een adembenemende werkplek. De Peerdegaerdt organiseert allerlei activiteiten rondom duurzaamheid, dierenwelzijn en natuur en is daarnaast de thuisbasis voor de zorg- en activiteitenboerderij.

Zo komen op Landgoed de Peerdegaerdt zorg voor mens, dier en natuur organisch samen. De Peerdegaerdt streeft naar een wereld waarin ieder levend wezen vrij en gekoesterd is en het leven kan vieren. Dat doen we door op ons landgoed – ons kleine stukje paradijs op aarde, waar ieder mens, ieder dier én de natuur waardevol zijn – op eigen wijze in te vullen hoe wij de wereld graag zien.

🌱 Wat bieden we jou?

  • Een hecht, betrokken en gezellig team vol leuke mensen.
  • (Moestuin)borrels en leuke uitjes met het team.
  • Een prachtige werkplek waar je tot rust kunt komen.
  • Onbeperkt knuffelen met de dieren op het landgoed (waaronder onze beroemde Kunekunevarkens Ginger & Knor!).
  • Flexibele werktijden
  • Een vaste vrijwilligersvergoeding als dank voor je inzet.

🌱 Ben jij:

  • Dol op tuinieren?
  • Flexibel, enthousiast en niet bang voor boerderijdieren?
  • Een actief buitenmens en geniet je graag van natuurgeluiden zoals zingende vogels?
  • Woonachtig in Strijen of omgeving Hoeksche Waard?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer snel op deze vacature! ???? Mail jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar welkom@depeerdegaerdt.nl.

Volgende bericht