Doneren

Als kleinschalige non-profit stichting is Landgoed de Peerdegaerdt gedreven om te werken aan een mooiere wereld met harmonie tussen mens, dier en natuur. Dat doen we op veel verschillende manieren. Zo vangen we dieren op uit de vee-industrie en andere nare omstandigheden en geven hen een tweede leven op ons landgoed of bij adoptanten. Op onze zorgboerderij kunnen kinderen en jongeren met een ondersteuningsvraag terecht voor toegewijde één op één begeleiding. Met activiteiten en workshops willen we mensen inspireren om een duurzamere, liefdevollere leefstijl te adopteren.

Dankzij giften, subsidies, fondsen en inkomsten uit onze activiteiten kunnen we blijven werken aan onze missie en visie. Jouw donatie helpt ons om ons prachtige landgoed te onderhouden, onze dieren het beste leven te geven wat binnen onze macht ligt en inspirerende activiteiten te organiseren.

We zijn een goed doel en onze stichting staat geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor kun je jouw donatie aan De Peerdegaerdt aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting.