Vorige bericht

Vacature (vrijwilliger): kok(kin)

Wij zoeken een vrijwillig kok(kin) voor op onze zorgboerderij.

Op onze zorgboerderij verzorgen we iedere dag weer de beste één op één begeleiding die we kunnen bieden. Maar onze zorg voor hen gaat verder: iedere dag wordt er een verse maaltijd gekookt met zoveel mogelijk vers geoogste ingrediënten uit de moestuin. Om onze zorgmedewerkers te ontzorgen en verwennen, zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die enkele keren per week het koken van deze maaltijd op zich wil nemen!

Houd jij van koken en lijkt het je leuk om op een zorgboerderij op een prachtig landgoed te werken? Fantastisch, lees dan gauw verder en solliciteer!

🌱 Wat ga je doen?

Als vrijwilliger tover je één of meerdere dagen per week een heerlijke verse lunchmaaltijd op tafel voor de medewerkers en deelnemers van onze zorgboerderij (gemiddeld 15 mensen). Op De Peerdegaerdt wordt 100% plantaardig (vegan) gekookt. De ingrediënten voor de maaltijd komen zo veel als mogelijk uit onze eigen moestuin en worden verder aangevuld met biologische producten van onder meer Bio aan Huis.

🌱 Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtig landgoed in de Hoeksche Waard. Bestaande uit een oude hoogstamboomgaard met appel- en perenbomen, een prachtige wandel- en rozentuin en een ecologische moestuin van ruim 2500 m2 is het een adembenemende werkplek. De Peerdegaerdt organiseert allerlei activiteiten rondom duurzaamheid, dierenwelzijn en natuur en is daarnaast de thuisbasis voor de zorg- en activiteitenboerderij.

Zo komen op Landgoed de Peerdegaerdt zorg voor mens, dier en natuur organisch samen. De Peerdegaerdt streeft naar een wereld waarin ieder levend wezen vrij en gekoesterd is en het leven kan vieren. Dat doen we door op ons landgoed – ons kleine stukje paradijs op aarde, waar ieder mens, ieder dier én de natuur waardevol zijn – op eigen wijze in te vullen hoe wij de wereld graag zien.

🌱 Wat bieden we jou?

  • Een hecht, betrokken en gezellig team vol leuke mensen.
  • (Moestuin)borrels en leuke uitjes met het team.
  • Een prachtige werkplek waar je tot rust kunt komen.
  • Onbeperkt knuffelen met de dieren op het landgoed (waaronder onze beroemde Kunekunevarkens Ginger & Knor!).
  • Flexibele werktijden
  • Oogsten uit de grote ecologische moestuin voor eigen gebruik.
  • Een vaste vrijwilligersvergoeding als dank voor je inzet.

🌱 Ben jij:

  • Dol op koken?
  • Flexibel, enthousiast en niet bang voor  boerderijdieren?
  • Woonachtig in Strijen of omgeving Hoeksche Waard?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer snel op deze vacature! ???? Mail jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar welkom@depeerdegaerdt.nl.

Volgende bericht