Vorige bericht

Dé leukste kerstactiviteit – Knuffelen met Ginger en Knor!

De leukste kerstactiviteit vind je natuurlijk op De Peerdegaerdt.

Kijk je ook zo uit naar Kerstmis? Dan ben je niet de enige. De radiostations draaien al volop kerstliedjes en langzaam aan verschijnen achter steeds meer ruiten de fonkelende lichtjes van opgetuigde kerstbomen. Lampjesslingers aan gevels fleuren het winterse straatbeeld op, onze voorraadkasten raken vol met lekkernijen. Nu ook pakjesavond is geweest, is het echt aftellen. Kerst!

De tijd van samen

Kerstmis draait voor de meeste mensen om samenzijn met je geliefden. Gordijnen dicht, in een kring om de kerstboom heen of met zijn allen aan tafel. Kerst is de tijd van samen. Samen eten, genieten en het leven vieren. In liefde en verbondenheid met de mensen om je heen. Kerstwensen aan vrienden en familie vallen in de vorm van kerstkaarten op de deurmat. Het zijn wensen vol liefde en licht.

Ook wij hebben een kerstwens. Voor kerst 2021 wensen we nog een beetje meer liefde en verbinding in deze wereld. En dan niet alleen met ons eigen gezin of familie, maar met iedereen. Wij dromen (ook) deze kerst van een wereld waarin mens en dier, natuur en milieu diep met elkaar verbonden zijn. Waarin alles wat leeft elkaar ondersteunt en koestert.

Verbondenheid en verwondering op De Peerdegaerdt

Er zijn weinig plekken waar je je zo makkelijk verbonden voelt met alles wat leeft als op De Peerdegaerdt. Wandelend over de meanderende paden van het sprookjesachtige landgoed, voel je de verwondering van binnen opspringen. Je wordt begroet door de vrolijk gakkende ganzen en overal ontdek je moederpauwen, die met liefdevolle bezorgdheid over hun kuikens waken. De Friese paarden laten zich graag even tussen hun manen kriebelen en de geiten houden ook wel van een beetje aandacht.

Maar twee heren op Landgoed de Peerdegaerdt staan nog wel het meeste voor het gevoel van verbondenheid wat bij kerst hoort: Ginger en Knor. Onze knuffelvarkens zijn altijd in voor knuffels en liefde. Ze maken geen enkel onderscheid en genieten van elke aanraking, wie die dan ook geeft. Ze geven zich helemaal over aan het moment en maken heel makkelijk de verbinding. In het stro, ontspannen tegen Ginger en Knor geleund, kun je niet anders dan even ervaren hoe liefdevol en verbonden de wereld ook kan zijn.

Kerstactiviteit 2021: knuffelen met Ginger en Knor, speciale editie

Dat gunnen we iedereen. Daarom organiseren we op Tweede Kerstdag een speciale kersteditie van onze workshop varkens knuffelen. Anders dan tijdens de reguliere knuffelworkshops heb je tijdens deze kerstspecial Ginger en Knor helemaal voor jezelf. Of nou ja, voor jou en de mensen die het allerbelangrijkste voor je zijn. Kom met je partner (en kinderen) naar De Peerdegaerdt en dompel je onder in een intieme kerstsfeer. Een versierde stal, warme chocolademelk, lekkere (kerst)hapjes, dampende soep en lampjes in de boom. En een flinke dosis onvoorwaardelijke liefde van Ginger en Knor.

Boek hier jouw plekje voor de kerstspecial voor een heel speciale kerst 2021.
Let op: er zijn maar vier slots beschikbaar dus wees er snel bij!

Volgende bericht