Vorige bericht

Floral Nectar for Honeys is genomineerd voor de Vegan Awards 2023!

Groot nieuws! Floral Nectar for Honeys is genomineerd voor een Vegan Award 2023

Vegan Awards

De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Op basis van suggesties van het publiek worden genomineerden geselecteerd door een vakjury. Het publiek stemt over de uiteindelijke winnaars. Met de Vegan Awards probeert de Nederlandse Vereniging voor Veganisme vegan initiatieven, innovaties, en ondernemers in het zonnetje te zetten en aandacht te vragen voor de pioniers van deze wereld. Alle ondernemers, goede doelen, sanctuaries en influencers die zich dagelijks inzetten om het veganisme te promoten en toegankelijker te maken zijn van onschatbare waarde en verdienen sowieso elke dag van het jaar een Vegan Award!

Floral Nectar for Honeys is genomineerd in de categorie: Beste Vegan Product!

Floral Nectar for Honeys, hoe zit het ook alweer?

Floral Nectar for Honeys is een diep gouden honingachtig brouwsel gemaakt van onbespoten appels, peren, bietsuiker en seizoensgebonden kruiden. In harmonie met de seizoenen, het land en haar bruisende bestuivers, is het 100% plantaardig en lokaal en verpakt in een glazen apothekers-style flesje. Voor het maken van Floral Nectar wordt gebruik gemaakt van producten die groeien op Landgoed de Peerdegaerdt.

Floral Nectar for Honeys is samengesteld uit een unieke combinatie van plantaardige ingrediënten ter ondersteuning van bestuivers en het ecosysteem. Deze nectar is een meer dan diervriendelijk alternatief voor traditionele honing​. Op deze manier wil The Happist Healthy Farm, producent en ontwikkelaar van Floral Nectar samen met Landgoed de Peerdegaerdt bijdragen aan een compassievolle en ecologisch duurzame wereld.

Meer lezen over Floral Nectar: Floral Nectar for Honeys website

Uitproberen: Floral Nectar for Honeys webshop

Stemmen

Vind jij Floral Nectar for Honeys een mooi product? Stem dan mee voor de Vegan Awards 2023!

Volgende bericht