Vorige bericht

Factsheet Paardencoaching

Ontdek de kracht en het potentieel van Paardencoaching voor teams. Download nu onze uitgebreide Factsheet Paardencoaching!

Op Landgoed de Peerdegaerdt hebben teams de mogelijkheid om de magie van paardencoaching te ervaren. De sessies zijn speciaal ontworpen voor teambuilding of teamcoaching. Om een duidelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten, hebben we alle essentiële informatie samengevat in een overzichtelijke factsheet.

Factsheet Paardencoaching

Paardencoaching gaat verder dan alleen een ontmoeting tussen mens en dier. Het is een diepgaande ervaring waarbij paarden fungeren als spiegels voor menselijk gedrag en emoties. De paarden van Landgoed de Peerdegaerdt zijn in staat om deelnemers te helpen inzichten te verkrijgen in hun eigen gedrag, communicatiestijlen en teamdynamiek. Deze unieke vorm van coaching biedt teams en individuen de kans om op een geheel nieuwe manier naar zichzelf en hun collega’s te kijken. In het factsheet wordt uitgelegd wat de sessies inhouden, wat de werkwijze is en de opties zijn.

Download

Het factsheet is beschikbaar ter inzage en/of download via deze link: Factsheet Paardencoaching. Duik dieper in de wereld van paardencoaching.

Contact

Mocht je na het lezen van het factsheet vragen hebben of ben je geïnspireerd geraakt en wil je een sessie boeken voor jouw team, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Je kunt ons bereiken via de link: Contact, of je kunt ons direct bellen op (078) 36 90 505.

We kijken ernaar uit om jou en je team te verwelkomen op Landgoed de Peerdegaerdt en samen een onvergetelijke paardencoachingsessie te ervaren!

Volgende bericht