Gaat de workshop door bij slecht weer?

In geval van slechte weersvoorspellingen en/of te weinig aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te annuleren. We zullen u hiervan uiteraard per mail op de hoogte brengen.

Zijn huisdieren toegestaan op Landgoed de Peerdegaerdt?
Nee, helaas. Huisdieren zijn niet toegestaan op het landgoed. Dit komt omdat de dieren die bij ons wonen dit niet fijn vinden.

Is Landgoed de Peerdegaerdt toegankelijk voor mensen in een rolstoel?

Gedeeltelijk. Een gedeelte van ons terrein is bestraat en makkelijk met een rolstoel te bereiken. Een ander gedeelte van ons terrein heeft gras als ondergrond. Afhankelijk van het weer en de drassigheid van de ondergrond zijn de meeste plekken van ons landgoed per rolstoel bereikbaar. Het toilet is niet rolstoeltoegankelijk.

LET OP! Wij kunnen gekochte tickets voor onze workshops niet restitueren of ruilen voor een andere datum. Omdat we een kleinschalige non-profit stichting zijn, is het voor ons heel bewerkelijk om een al verkocht kaartje succesvol opnieuw aan te bieden. Natuurlijk staat het je vrij om je kaartje door te geven of te verkopen aan iemand anders die wel in de gelegenheid is om deel te nemen. Eventueel kun je dan zelf opnieuw boeken voor een datum waarop je wel kunt.

 

Andere workshops & activiteiten op de Peerdegaerdt