Vorige bericht

Vort met de geit! Eerste Goatfunding is een feit

Goatfunding? Is dat een ding?

Ja, bij De Peerdegaerdt wel en misschien is dit wel de eerste Goatfunding ooit. Geeft niet, wij pionieren wel hoor. Meteen even aangemaakt bij de Dikke van Dale.

goatfunding

zelfst.naamw. (de)

Afbreekpatroon: goat·fun·ding (fun ding sowieso)

Herkomst: Engels

kapitaal vergaren via een online platform, waarbij het publiek financiert zonder tussenkomst van een bank

Voorbeeld: “Wie investeert in goatfunding helpt ambitieuze geiten (en schapen) met hun (levens)plannen, in ruil voor een aantrekkelijk knuffel-rentetarief.”

Synoniem: publieksfinanciering mét een hoop geblaat

Zo!

Nu dan. Goatfunding… Ja! Wij staan dus voor het realiseren van een fonkelnieuw project voor onze lieve blaatjesmakers. En jij, ja, jij… Kunt gewoon helpen!

Help je mee?

Een veilige schuilplaats voor onze dieren: help jij mee bouwen aan ons nieuwste project?

Onze geliefde geiten, schaapjes en Kunekune varkens verdienen een veilige en knusse plek om te kunnen schuilen tijdens barre weersomstandigheden, en om te rusten na een dag vol avonturen op de wei. Hun vorige verblijf was écht aan vervanging toe. Lees: de geiten hadden het dak opgegeten, waardoor het op instorten stond.. Vanwege de veiligheid hebben we het oude hok al afgebroken en nu willen we samen met jou bouwen aan iets geweldigs!

Onze grote wens is dat dit verblijf niet alleen op duurzame wijze onderdak zal bieden aan onze dierlijke vrienden, maar ook een fijne “terugtrekplek” mag worden voor deelnemers van de zorgboerderij. We hebben een ruim verblijf voor ogen met een terrasvlonder, buitenkeukentje en sedumdak.

Om dit te kunnen realiseren, hebben we jouw hulp hard nodig!

Hoe kun jij helpen?
👉 Word een Bouwheld: Met een donatie van elke omvang kun je een verschil maken. Elke euro brengt ons een stap dichter bij ons doel! We hebben verschillende donatieniveaus met bijbehorende beloningen voor je klaarstaan;
👉 Like & Share: Deel ons verhaal op je socials, vertel je collega’s, vrienden en familie over onze campagne en vraag hen om ons te steunen;
👉 Bedrijfssponsoring: Ben je een lokaal bedrijf uit de regio, dat graag betrokken wil zijn bij de gemeenschap? Overweeg dan om ons project te sponsoren en we zullen je bedrijfsnaam trots tonen als supporter van ons geiten en schapen verblijf.

En ja, vrijgevigheid komt met beloningen:

Brons (€49+): Bedankkaartje met pootafdruk van één van onze dieren;
Zilver (€79+): Exclusieve foto (in print) van onze geiten en schapen in hun nieuwe verblijf door fotograaf Lisette Kreischer + bronzen beloning;
Goud (€149+): Naamsvermelding op een speciaal dankbaarheidsbord op het nieuwe verblijf + zilveren beloning;
Platina (€249+): Exclusieve rondleiding op ons landgoed met ontmoeting met onze dieren + gouden beloning.

Dus, kom in actie en bouw met ons mee! Samen maken we deze droom werkelijkheid. Doneer nu via het formulier hieronder.

Alvast onwijs bedankt voor je steun! Ook namens Binkie, Bram, Johan, Jayh, Goliath, Brutus, Govert, Pepe, Pablo, Bobby, Babs en Amadeus.

  

21 bouwhelden 💪 hebben zich aangemeld en de teller staat nu (15-04-2024 09:00u) op: €1178,-

Volgende bericht