Leuke workshops voor kids in de vakantie op Landgoed de Peerdegaerdt

Heb jij ook al zo’n zin in de meivakantie? Wij wel, want dat betekent dat we weer de leukste vakantieworkshops organiseren op Landgoed de Peerdegaerdt! Ook deze vakantie zijn alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar weer van harte welkom op ons landgoed. We verwennen je met een lekker Peerdegaerdts sapje en een stuk ontbijtkoek en geven je een superleuke dag tussen de dieren. Lekker met je laarzen in de plassen stampen en op avontuur. Vies worden mag!

Onze vakantieworkshops zijn een initiatief van Stichting Beleef de Peerdegaerdt. Ze worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland. Door deze workshops stimuleren wij kinderen om met beide voeten op de grond te staan en te ervaren hoe mooi de natuur is!

Kom je uit de Hoeksche Waard of omgeving? Bekijk dan snel hieronder welke leuke dingen wij deze keer organiseren!

Praktische informatie
Wij raden aan om goede, warme, waterdichte kleding te dragen. Trek ook bij voorkeur je dichte, stevige schoenen aan. Op De Peerdegaerdt werken we met een coronaprotocol. We vragen je om dit protocol vooraf door te lezen.

Fotografie
Met veel plezier maken wij foto’s van alle leuke middagen op ons landgoed. Deze foto’s plaatsen we op onze social media kanalen zodat iedereen kan zien wát voor feestje onze vakantieworkshops zijn!

Jouw kind liever niet op de foto? Geef dit dan door aan de workshopbegeleider. Jouw kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Zo voorkomen we ingewikkelde taferelen achteraf.

Extra informatie

Bij slechte weersvoorspellingen, te weinig aanmeldingen óf wanneer de (aangescherpte) coronamaatregelen het niet toelaten, zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te annuleren. Wij zullen je hiervan per e-mail op de hoogte brengen. We hanteren het minimum van vier kinderen per workshop.

Om al onze aandacht bij de deelnemende kinderen te houden, kiezen wij ervoor om geen ouders toe te laten bij de workshops. We willen je dan ook verzoeken om je kind na het brengen pas weer aan het einde van de workshop op te halen. Je kunt gerust zijn: onze workshops worden gegeven door begeleiders die veel ervaring hebben met kinderen. Wij hebben gemerkt dat ook kinderen die het vooraf spannend vinden, meestal uiteindelijk een hele leuke middag hebben.