Teambuilding op Landgoed de Peerdegaerdt

Als je de poort doorgaat van Landgoed De Peerdegaerdt, waan je je in een andere wereld. Een wereld waar rust, groen en heel veel dieren de hoofdrol spelen. Een inspirerende plek in de natuur om te zijn. Het landgoed is de ideale plek voor een vergadering, brainstorm-of heisessie. De perfecte landelijke vergaderlocatie midden in het groen. Het Landgoed bevindt zich in het dorpje Strijen, dit ligt tussen Dordrecht en Rotterdam in en is met de auto goed bereikbaar.

Organiseer je Teambuilding Event op de Peerdegaerdt

Een bijzondere plek inspireert je om tot grootse ideeën te komen. Om in alle rust de koers van jouw organisatie uit te stippelen. Het landgoed heeft verschillende plekken, waar je in alle rust kunt vergaderen. Bijvoorbeeld bij onze prachtige Mien Ruys-rozentuin, in hangstoelen in de boomgaard of misschien wel gewoon tussen de varkens. Bij slecht weer hebben we ook een fijne binnenlocatie. Waar je af en toe de pauwen in al hun pracht voorbij ziet wandelen, terwijl jij geniet van een Peerdegaerdt’s sapje.

Je kan de vergadering of brainstormsessie afwisselen met een rondleiding over het landgoed. Bijvoorbeeld langs onze idyllische vijver en onze eeuwenoude perenboomgaard, terwijl je ondertussen kennis maakt met onze vele bijzondere dieren. Stuk voor stuk dieren met een verhaal. Dieren die nu een mooi leven hebben op de Peerdegaerdt.

Teambuilding op de Peerdegaerdt

  • Gratis boeking, geen reserveringskosten
  • Unieke MVO locatie
  • Vegetarisch en/of veganistische gerechten

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Faciliteiten

Wifi Beschikbaar

Buitenactiviteiten

Ruime Parkeergelegenheid

Vegetarische Catering

Combineer met een workshop

Onze locaties