Heisessie of Heidag op Landgoed de Peerdegaerdt

Een jaarlijks terugkerende heidag of heisessie organiseren? Voor veel bedrijven en organisaties is even weg van de dagelijkse praktijk, nieuwe plannen/strategieën bespreken en werken aan de teamverbanden een groot succes.

Landgoed de Peerdegaerdt vormt bij uitstek voor Heisessies en Heidagen een bijzondere plek die inspireert en aanzet tot creatieve ideeën. Het landgoed heeft verschillende plekken, waar je in alle rust kunt vergaderen, brainstormen en of aan de teambuilding kan werken.

Heisessie of Heidag voor jouw team

Wil jij met jouw team of afdeling aan de slag? Wat dacht je van paardencoaching om de onderlinge communicatie te versterken? Of een leuke en inspirerende workshop, zoals varkens knuffelen. Met de varkens Ginger en Knor, de beroemdste varkens van Nederland. Vele mensen gingen je voor en voelden de rust en vrolijkheid die de varkens bij je oproepen. Of leer meer over moestuinieren: sta letterlijk met je voeten in de klei en oogst zelf onze heerlijke groentes. Wij maken hier een heerlijke maaltijd voor jullie team van.

Organiseer jouw heisessie of heidag op de Peerdegaerdt

  • Gratis boeking, geen reserveringskosten
  • Unieke MVO locatie
  • Vegetarisch en/of veganistische gerechten

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Faciliteiten

Wifi Beschikbaar

Audiovisuele Middelen

Ruime Parkeergelegenheid

Vegetarische Catering

Combineer met een workshop

Onze locaties