Workshop Mulchen zaterdag 25 mei van 13:00 tot 15:30 uur

Praktische workshop

Leer alles over mulchen

Doe kennis op over bodem, technieken en materialen

Proef ons overheerlijke Peerdegaerdts sapje én plantaardige appeltaart

Ruimte voor al je vragen

LET OP: Gekochte tickets voor workshops kunnen niet worden gerestitueerd of geruild voor een andere datum


65.00

Uitverkocht

Voor wie is de workshop geschikt?
De workshop is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over muchen. Zowel beginners als meer ervaren tuinders doen tijdens deze workshop veel inspiratie en kennis op.

Hoe groot is de groep?
De workshop biedt plek voor maximaal 8 deelnemers.

Wordt mijn kleding vies?

Dat kan. Door de (soms vochtige) ondergrond van gras en aarde kan het voorkomen dat je schoenen en/of kleding vies worden. Wij raden daarom aan om voor de zekerheid schoeisel/kleding te dragen die vies mag worden.

Zijn huisdieren toegestaan op Landgoed de Peerdegaerdt?
Nee, helaas. Huisdieren zijn niet toegestaan op het landgoed. Dit komt omdat de dieren die bij ons wonen dit niet fijn vinden.

Ik ben zwanger. Kan ik deze workshop volgen?
Er lopen sporadisch (zwerf)katten vrij rond op het landgoed en in de moestuin. Een klein risico bestaat dat in de uitwerpselen van katten Toxoplasmose zit. Dit kan een risico vormen voor zwangere dames. Voor niet-zwangere dames vormt dit geen enkel risico!

Is Landgoed de Peerdegaerdt toegankelijk voor mensen in een rolstoel?

Gedeeltelijk. Een gedeelte van ons terrein is bestraat en makkelijk met een rolstoel te bereiken. Een ander gedeelte van ons terrein heeft gras als ondergrond. Afhankelijk van het weer en de drassigheid van de ondergrond zijn de meeste plekken van ons landgoed per rolstoel bereikbaar. Het toilet is niet rolstoeltoegankelijk.

LET OP! Wij kunnen gekochte tickets voor onze workshops niet restitueren of ruilen voor een andere datum. Omdat we een kleinschalige non-profit stichting zijn, is het voor ons heel bewerkelijk om een al verkocht kaartje succesvol opnieuw aan te bieden. Natuurlijk staat het je vrij om je kaartje door te geven of te verkopen aan iemand anders die wel in de gelegenheid is om deel te nemen. Eventueel kun je dan zelf opnieuw boeken voor een datum waarop je wel kunt.

Ook leuk om te doen op Landgoed de Peerdegaerdt