Vergaderlocatie in het groen op de Peerdegaerdt

Als je de poort doorgaat van Landgoed De Peerdegaerdt, waan je je in een andere wereld. Een wereld waar rust, groen en heel veel dieren de hoofdrol spelen. Een inspirerende plek in de natuur om te zijn. Het landgoed is de ideale plek voor een vergadering, brainstorm-of heisessie. De perfecte landelijke vergaderlocatie midden in het groen. Het Landgoed bevindt zich in het dorpje Strijen, dit ligt tussen Dordrecht en Rotterdam in en is met de auto goed bereikbaar.

Vergaderen in het groen van de Mien Ruys-tuin

Een bijzondere plek inspireert je om tot grootse ideeën te komen. Om in alle rust de koers van jouw organisatie uit te stippelen. Het landgoed heeft verschillende plekken, waar je in alle rust kunt vergaderen. Bijvoorbeeld bij onze prachtige Mien Ruys-rozentuin, in hangstoelen in de boomgaard of misschien wel gewoon tussen de varkens. Waar je af en toe de pauwen in al hun pracht voorbij ziet wandelen, terwijl jij geniet van een Peerdegaerdt’s sapje.

Je kan de vergadering of brainstormsessie afwisselen met een rondleiding over het landgoed. Bijvoorbeeld langs onze idyllische vijver en onze eeuwenoude perenboomgaard, terwijl je ondertussen kennis maakt met onze vele bijzondere dieren. Stuk voor stuk dieren met een verhaal. Dieren die nu een mooi leven hebben op de Peerdegaerdt.

Kom vergaderen in de natuur!

  • Gratis boeking, geen reserveringskosten
  • Unieke MVO locatie
  • Vegetarisch en/of veganistische gerechten

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Esmeé de Groot

Fagron

“Top locatie voor een inspirerende vergadering, perfect voor onze mvo sessie”

Faciliteiten

Wifi Beschikbaar

Audiovisuele Middelen

Ruime Parkeergelegenheid

Plantaardige Catering

Combineer met een workshop

Onze locaties

Landelijk vergaderen in de hoogstamboomgaard

En als je dan toch je vergader-of heisessie op het landgoed houdt, dan zijn onze workshops een mooie toevoeging. Om je hoofd even leeg te maken, om inzichten te krijgen, om in contact te komen met je collega’s. Zo kun je bij ons knuffelen met de beroemdste varkens van de Benelux in de workshop varkens knuffelen. Ginger en Knor –twee broers die al hun hele leven samen zijn –hebben iets rustgevend over zich. Regelmatig willen knuffelaars niet meer weg uit de wei.Ook kun je met je team aan de slag met een sessie paardencoaching. Paarden spiegelen gedrag en laten je voelen in hoeverre je eigen gedrag, je intentie en je lichaamstaal invloed hebben op het gedrag van een ander. Op deze manier zie je wat er in jouw team goed gaat en wat beter kan.

Vergaderen op locatie

Voor een vergadering. Maar ook voor een lunch, borrel of diner. Ieder seizoen doet iets met het landgoed. Een oase van kleur als in de lente de vele fruitbomen in de bloesem staan. Een zomer waarin het landgoed op zijn groenst is, de natuur overvloedig en uitbundig is. En dan het najaar: de tijd dat de oogst in volle gang is. Zoek je een plek om te vergaderen?

Hoe bijzonder is dat om af en toe een pauw naar binnen te zien gluren, terwijl jij geniet van ons Peerdegaerdt’s sapje. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen. Met lunch, borrel en/of diner. Maar bijvoorbeeld ook een rondleiding over De Peerdegaerdt en de meest duurzame Goodiebag om mee naar huis te nemen.