Vorige bericht

Vacature (vrijwilliger): avondstalhulp

Wij zijn – per direct! – op zoek naar een enthousiast paardenliefhebber die ons tegen een vrijwilligersvergoeding wil helpen met de werkzaamheden op stal. Overdag staan onze paarden lekker buiten. Voor de nacht gaan ze op stal. Voor de donderdagavond en vrijdagavond zijn we op zoek naar iemand die de paarden op stal kan zetten.

Lijkt het jou leuk om te werken op een prachtig landgoed waar meer dan 20 (Friese) paarden wonen? Lees dan gauw verder!

🌱 Wat ga je doen?

Je wordt deel van ons paardenteam en werkt in een duo samen. Samen loop je meerdere keren van de wei/paddock naar de stal met onze paarden. Daarnaast zorg je dat de paarden hun eten krijgen en maak je de paddock weer netjes voor de volgende dag. Dit kost met z’n tweeën ongeveer ongeveer een uurtje tijd per avond. Vanwege het slecht verlichte terrein zul je afhankelijk van het seizoen andere tijden werken. Zo zul je in de zomer vanaf 8 uur ‘s avonds en in de winter vanaf 4 uur ‘s middags beginnen. Indien gewenst, is het mogelijk om later te beginnen en in het donker te werken.

🌱 Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtig landgoed in de Hoeksche Waard. Bestaande uit een oude hoogstamboomgaard met appel- en perenbomen, een prachtige wandel- en rozentuin en een ecologische moestuin van ruim 2500 m2 is het een adembenemende werkplek. De Peerdegaerdt organiseert allerlei activiteiten rondom duurzaamheid, dierenwelzijn en natuur en is daarnaast de thuisbasis voor de zorg- en activiteitenboerderij.

Zo komen op Landgoed de Peerdegaerdt zorg voor mens, dier en natuur organisch samen. De Peerdegaerdt streeft naar een wereld waarin ieder levend wezen vrij en gekoesterd is en het leven kan vieren. Dat doen we door op ons landgoed – ons kleine stukje paradijs op aarde, waar ieder mens, ieder dier én de natuur waardevol zijn – op eigen wijze in te vullen hoe wij de wereld graag zien.

🌱 Ben jij:

  • Graag buiten?
  • Gek op paarden en andere boerderijdieren?
  • Flexibel, enthousiast en niet bang om vies te worden?
  • Woonachtig in Strijen of omgeving Hoeksche Waard?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer snel op deze vacature! Mail jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar welkom@depeerdegaerdt.nl.

Volgende bericht