Valentijnspecial Varkens Knuffelen

Vier Valentijnsdag op Landgoed de Peerdegaerdt

Knuffel met elkaar én onze knuffelkanjers: Babs, Bobby en Amadeus

Inclusief heerlijke plantaardige hapjes & een glas prosecco

Voor twee geliefden ❤️


99.00

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Ervaringen en impressies van de workshop 'Varkens Knuffelen' op Landgoed de Peerdegaerdt.
 
Ben je enthousiast geworden over de workshop 'Varkens Knuffelen'? Schrijf je dan nu in!

Voor wie is de workshop geschikt?
Of je nu al groot fan bent van varkens of nog niet zoveel weet over deze fantastische dieren, de Workshop Varkens Knuffelen is geschikt voor iedereen. Leer allerlei leuke wetenswaardigheden en knuffel er op los.

Wordt mijn kleding vies?
Dat kan. Door de (soms vochtige) ondergrond van gras en aarde kan het voorkomen dat je schoenen en/of kleding vies worden. Wij raden daarom aan om voor de zekerheid schoeisel/kleding te dragen die vies mag worden. De varkens zelf kijken ook niet zo nauw ;-).

Ik ben zwanger. Kan ik deze workshop volgen?
De workshop kan ook worden gevolgd wanneer je zwanger bent. De varkens zijn erg lief en rustgevend; ze vormen geen gevaar.
Zijn huisdieren toegestaan op Landgoed de Peerdegaerdt?

Zijn huisdieren toegestaan op Landgoed de Peerdegaerdt?
Huisdieren zijn niet toegestaan op het landgoed omdat onze dieren dit niet fijn vinden.

Ziekte
Ben jij in aanraking geweest met een paard dat droes of een andere besmettelijke ziekte heeft? Of werk je met varkens? Laat het ons weten. We willen voorkomen dat onze paarden en varkens besmet raken;

Is Landgoed de Peerdegaerdt toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Gedeeltelijk. Een gedeelte van ons terrein is bestraat en makkelijk met een rolstoel te bereiken. Een ander gedeelte van ons terrein heeft gras als ondergrond. Afhankelijk van het weer en de drassigheid van de ondergrond zijn de meeste plekken van ons landgoed per rolstoel bereikbaar. Het toilet is niet rolstoeltoegankelijk.

LET OP! Wij kunnen gekochte tickets voor onze workshops niet restitueren of ruilen voor een andere datum. Omdat we een kleinschalige non-profit stichting zijn, is het voor ons heel bewerkelijk om een al verkocht kaartje succesvol opnieuw aan te bieden. Natuurlijk staat het je vrij om je kaartje door te geven of te verkopen aan iemand anders die wel in gelegenheid is om deel te nemen. Eventueel kun je dan zelf opnieuw boeken voor een datum waarop je wel kunt.

Ook leuk om te doen op Landgoed de Peerdegaerdt