Vorige bericht

Vacature (vrijwilliger): weekendstalhulp

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiast paardenliefhebber die ons tegen een vrijwilligersvergoeding wil helpen met de werkzaamheden op stal. Lijkt het jou gaaf om op een prachtig landgoed te werken, tussen meer dan 20 (Friese) paarden en allerlei andere boerderijdieren? Lees dan snel verder.

🌱 Wat ga je doen?

Je wordt deel van ons paardenteam en werkt eens per twee weken op zaterdag in de stallen. Daarbij verricht je allerhande algemene stalwerkzaamheden. Denk aan stallen uitmesten, vegen, paarden voeren, paarden buiten zetten en paarden verzorgen. Per keer kost dit je ongeveer vier uur tijd als je het alleen doet, of twee uur als je het samen doet.

Je kunt de functie alleen vervullen maar indien gewenst kun je ook in een duo samenwerken (wel zo gezellig!). Lijkt het je leuk om deze functie samen met een vriend(in) of familielid op te pakken? Super leuk, meld je dan gezamenlijk aan! Maar geen probleem als je gewoon voor jezelf geïnteresseerd bent: wij kunnen ook duo’s samenstellen.

Voor deze vrijwilligersfunctie krijg je een vrijwilligersvergoeding.

🌱 Wie zijn wij?

Landgoed de Peerdegaerdt is een prachtig landgoed in de Hoeksche Waard. Bestaande uit een oude hoogstamboomgaard met appel- en perenbomen, een prachtige wandel- en rozentuin en een ecologische moestuin van ruim 2500 m2 is het een adembenemende werkplek. De Peerdegaerdt organiseert allerlei activiteiten rondom duurzaamheid, dierenwelzijn en natuur en is daarnaast de thuisbasis voor de zorg- en activiteitenboerderij.

Zo komen op Landgoed de Peerdegaerdt zorg voor mens, dier en natuur organisch samen. De Peerdegaerdt streeft naar een wereld waarin ieder levend wezen vrij en gekoesterd is en het leven kan vieren. Dat doen we door op ons landgoed – ons kleine stukje paradijs op aarde, waar ieder mens, ieder dier én de natuur waardevol zijn – op eigen wijze in te vullen hoe wij de wereld graag zien.

🌱 Ben jij:

  • Graag buiten?
  • Gek op paarden en andere boerderijdieren?
  • Flexibel, enthousiast en niet bang om vies te worden?
  • Woonachtig in Strijen of omgeving Hoeksche Waard?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer snel op deze vacature! Mail jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) naar welkom@depeerdegaerdt.nl.

Volgende bericht