Vorige bericht

Peerdegaerdtse Kersttrends 2023

Kersttrends 2023, de Peerdegaerdt editie

We zitten er middenin… De donkere dagen voor Kerst. Voor de één heerlijk, voor de ander een moment om nog harder te verlangen naar de lente (of doen we dat sowieso niet allemaal?). Eén ding is over het algemeen voor iedereen een hoogtepunt, de Kerstdagen zelf. Samenzijn met familie en geliefden, uitgebreid tafelen, pakjes onder de boom, kerstfilms op de buis en de kaarsjes aan.

Maar misschien ook stress, want pakjes onder de boom… Wat moet je elkaar geven? Wat zijn leuke cadeaus?

Ieder jaar publiceren magazines, kranten, websites en andere media overzichten van de laatste kersttrends met de mooiste cadeautips. Op De Peerdegaerdt doen we dat ook, maar net even anders. Op z’n Peerdegaerdts! Lees je mee?

Kersttrends 2023: Natuurlijk en duurzaam, gezondheid en welzijn, ervaringen en anders geven.

Natuurlijk en duurzaam

Er is een groeiende voorkeur voor duurzaam en eco-vriendelijk. Op De Peerdegaerdt is dat natuurlijk oud nieuws. Die trend volgen we al een poosje.😉 Maar wist je dat we verschillende hele leuke producten hebben die misschien wel precies zijn wat jij zoekt en dus ook nog ’s heel trendy?

Ginger&Knor Piggy Bag

Wat dacht je van de Ginger en Knor Piggy Bag? Deze flitsende bag is gemaakt van 100% biologische katoen, is uitermate geschikt als boodschappentas, maar ook als fashion statement want hé… De heren Ginger en Knor met hun slogan ‘Born To Hug’ vormen het middelpunt van de tas en zij snappen style. Uit betrouwbare bron is bekend dat ze zeer te knorren zijn over hun eigen Piggy Bag. Ben je op zoek naar een mooi, betaalbaar, duurzaam, eco-vriendelijk cadeau voor je moeder of je oom? Met een Piggy Bag van Ginger en Knor kún je niet fout gaan.

Gezondheid en welzijn

Iedereen is er maar druk mee, gezond eten, vitamines, weerstand verbeteren, letten op je slaaphygiëne, yoga…. Op De Peerdegaerdt vallen we voor de gezondheid gewoon terug op Moeder Natuur én staan we haar en haar stoere helpers, de bijen, bij (gratis foute woordgrap).

Floral Nectar for Honeys, genomineerd voor de Vegan Awards 2023 – Product van het jaar, is een diep gouden honingachtig brouwsel gemaakt van onbespoten appels, peren, bietsuiker en seizoensgebonden kruiden. In harmonie met de seizoenen, het land en haar bruisende bestuivers, is het 100% plantaardig en lokaal en verpakt in een glazen apothekers-style flesje.

Floral Nectar is er in vijf verschillende brouwsels. Elk verrijkt met verschillende geneeskrachtige planten, vier zijn afgestemd op de seizoenen, en één bevat ze allemaal. De nectar is gemaakt van onbespoten ingrediënten en van lokale oorsprong. Het is een handgemaakt, hoogwaardig product dat het immuunsysteem zachtjes ondersteunt en de smaakpapillen verrijkt. Geniet ervan in een warme kruidenthee of gewoon zo van de lepel.

• 100% plantaardig;
• Lokaal geproduceerd;
• Van onbespoten fruit;
• Samen mét de bijen.

Goed voor de weerstand. Neem iedere ochtend een lepeltje puur goud op de tong of schenk het in een kopje kruidenthee.

Floral Nectar for Honeys feestdagen - Kersttrends 2023

Voor de feestdagen hebben we een speciale actie: Bestel de Floral Nectar luxe geschenkdoos (met daarin alle smaken) en krijg een extra flesje Winter GRATIS. Kijk zelf maar ‘s hoe mooi de geschenkdoos onder de boom zou staan: Floral Nectar for Honeys. Én, tromgeroffel! Floral Nectar for Honeys heeft nu ook een klein geschenkdoosje met twee smaken, Winter en Vier Seizoenen in het assortiment.

Eerst meer informatie? Bezoek de site van Floral Nectar for Honeys en lees alles over dit prachtige product van Landgoed de Peerdegaerdt.

Ervaringen

Steeds vaker kiest men voor het geven van ervaringen, zeker omdat dit soort cadeaus meer persoonlijk en memorabel zijn. Ja, hallo! Het wordt bijna saai, maar ook daar weet De Peerdegaerdt al langer raad mee. Wat dacht je van De Peerdegaerdt cadeaubon. Zo geef je een Workshop Moestuinieren of Varkens Knuffelen cadeau. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker nog! Want… Laat je verrassen door de wondere wereld van de moestuin door onze Moestuinvrouw Miranda of knuffel je een breuk met het knorrend liefdesoffensief van Ginger, Knor, Bobby, Amadeus en Babs. Oh, en ga je aan op liefde? Kijk dan ook even naar de Valentijnsspecial op 14 februari 2024 met onze knuffelkanjers.

Anders geven

Wil je geven puur om het geven, echt vanuit de Kerstgedachte? Landgoed de Peerdegaerdt is een non-profit organisatie die zoekt en streeft naar harmonie tussen mens, dier en natuur. Dit doet zij aan de hand van verschillende activiteiten, die elk op een eigen, unieke manier bijdragen aan de missie. Meer lezen over onze Missie & Visie? Dat kan hier: Over ons. Maar steun je ons werk? Wij zijn heel blij met een donatie! Zeker voor ons recentste project. Doneren kan hier en lezen over ons project kan hier: Goatfunding.

Zoals je ziet, zit het wel Knor met de Peerdegaerdtse kersttrends 2023 en misschien hebben we je wel kunnen inspireren tot een mooi cadeau. Rest ons niets anders dan namens het hele team van De Peerdegaerdt en alle dieren je een geweldige, liefdevolle Kerst te wensen met veel plezier en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Volgende bericht