Bekijk onze introductie video

Floral Nectar for Honeys is een diep gouden honingachtig brouwsel gemaakt van onbespoten appels, peren, bietsuiker en seizoensgebonden kruiden. In harmonie met de seizoenen, het land en haar bruisende bestuivers, is het 100% plantaardig en lokaal en verpakt in een glazen apothekers-style flesje.

Floral Nectar for Honeys

Planten ademen, voeden en genezen ons sinds het begin der tijden. Het is dankzij hen en hun voedende en geneeskrachtige eigenschappen, dat wij hier zijn. Om onze eed om terug te geven aan de Aarde na te komen, hebben we de ingrediënten voor deze nectar zorgvuldig gekozen. De hoogste kwaliteit medicinale planten die wij gebruiken, bieden bestuivers ook een feest voor hun reis over het land.

Wij geloven dat alleen door de daad van wederkerigheid de regeneratie van onze planeet kan plaatsvinden; op een manier dat wij, en de wezens waarmee we de Aarde delen, ondersteund kunnen worden.

Dus, hoe geven we terug? Door het land te laten rusten, door de bodem te voeden met plantaardige rijkdom, door voedsel te bieden aan de gevleugelde wezens en een veilige haven voor tweedekansdieren. We luisteren, observeren en leren van de natuur. Honing is van de bijen en niet van ons; wij consumeren biologisch, leven plantaardig en genieten van de zoetheid van het leven door onder andere deze heerlijke Floral Nectar te creëren.

Floral Nectar for Honeys – Vijf smaken

Floral Nectar is er in vijf verschillende brouwsels. Elk verrijkt met verschillende geneeskrachtige planten, vier zijn afgestemd op de seizoenen, en één bevat ze allemaal. De nectar is gemaakt van onbespoten ingrediënten en van lokale oorsprong. Het is een handgemaakt, hoogwaardig product dat het immuunsysteem zachtjes ondersteunt en de smaakpapillen verrijkt. Geniet ervan in een warme kruidenthee of gewoon zo van de lepel.

  • 100% plantaardig;
  • Lokaal geproduceerd;
  • Van onbespoten fruit;
  • Samen mét de bijen.

Goed voor de weerstand. Neem iedere ochtend een lepeltje puur goud op de tong of schenk het in een kopje kruidenthee.

Inhoud van een flacon: 50 ml.

Prijs: €7,95.

Verzendkosten: €5,95

Website: www.floralnectar.earth

FAQ: www.floralnectar.earth/faq

Tv: Het programma BinnensteBuiten heeft een item gemaakt over Floral Nectar for Honeys, dat kun je hier terugkijken

 

Floral Nectar for Honeys

Uniek product!

100% plantaardig

Lokaal geproduceerd

Van onbespoten fruit

Samen mét de bijen


7.9539.75

39.75

Beschikbaar

7.95

Beschikbaar

7.95

Beschikbaar

7.95

Beschikbaar

7.95

Beschikbaar

7.95

Beschikbaar